SMJEŠTAJ

Naše su sobe sinonim komfora i elegancije, sa zadivljujućim pogledom koji će vas ostaviti bez daha, a posebno sobe s balkonima i pogledom na plažu, mjesnu marinu te otoke Brač i Hvar. Primamljiv bijeg od neprestane akcije uz nezaobilazni užitak u njihovoj prostranosti i udobnosti, po čemu se razlikuju od konkurencije.

Dopustite da vas razmazimo individualnim pristupom jer u hotelu primjerene kvalitete, sa samo 29 soba, s našom obitelji i suradnicima koji su posvećenih samo vama – za to imamo sve važne uvjete. Ljubazno osoblje hotela „Bacchus“ srdačno će izaći u susret svim Vašim željama i pobrinuti se da sa sobom ponesete pozitivne utiske i iskustvo vredno pamćenja U našem hotelu nećete biti broj – imat ćete svoje ime!

 


 

Napomena: U cijenu sobe UKLJUČEN je DORUČAK s bogatom buffet ponudom te dodatnim raznovrsnim izborom svježe pripremljenih jela od jaja uz uslugu konobara.

 

 

dvokrevetna soba s pogledom na more Baška Voda

SUPERIOR DVOKREVETNA SOBA  

Superior dvokrevetna soba (2) s balkonom i pogledom na more, mjesnu marinu i otoke -idealan je smještaj za dvije osobe.

Više
Superior twin family soba

SUPERIOR TWIN FAMILY SOBA

Superior twin (2 + 1) obiteljska soba s pogledom na more, mjesnu marinu i otoke -idealan je smještaj za 3 osobe. Minimalno / maksimalna popunjenost su 2 sobe s punom cijenom, 3. osoba s  popustima.

Više
dvokrevetna soba s balkonom Baška Voda

STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA 2

Standardna dvokrvetna (2) soba s balkonom i pogledom postrance na park, mjesnu marinu, more i otoke -idealan je smještaj za 2 osobe. 

Više
obiteljska soba s balkonom Baška Voda

STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA 1

Standardna dvokrevetna soba (2) s balkonom i pogledom na more, mjesnu marinu i otoke- idealan je smještaj za 2 osobe. 

Više
obiteljska soba s balkonom hotel 4* Baška Voda

LUXURY FAMILY SOBA S BALKONOM

Obiteljska soba s balkonom (3+1) i pogledom na ulicu, tenisko igralište, planinu i more postrance - primjeren je smještaj za 3 do 4 osobe. Minimalnna popunjenost su 3 osobe s punom cijenom. Maksimalna popunjenost su 2 osobe s punom cijenom i 2 s popustima.

Više
Luxury family soba 2

FAMILY SUITE

Obiteljska soba (3+1) iz dva dijela i pogledom na ulicu, tenisko igralište, planinu i more postrance - odgovarajući je smještaj za 3 do 4 osobe. Minimalnna popunjenost su 3 osobe s punom cijenom. Maksimalna popunjenost su 2 osobe s punom cijenom i 2 s popustima. 

Više
apartman s terasom Baška Voda

APARTMAN S TERASOM I POGLEDOM NA PLANINU

Dvodjelni apartman (3+1 ) s terasom i pogledom na planinu Biokovo - primjeren je smještaj za 3 do 4 osobe. Minimalnna popunjenost su 3 osobe s punom cijenom. Maksimalna popunjenost su 2 osobe s punom cijenom i 2 s popustima 

Više
jednokrevetna soba Baška Voda

STANDARDNA JEDNOKREVETNA SOBA

Standardna jednokrevetna soba s pogledom na planinu Biokovo - optimalan  je izbor za 1 odraslu osobu i dijete do 14 godina, ali prema potrebi može primiti 2 odrasle osobe s većim popustom.

Više