O HOTELU

Hotel Bacchus, elegantan obiteljski hotel koji se nalazi na idealnoj lokaciji za uživanje i kupanje u kristalno čistom moru, jutarnji obrok uz šum valova i romantičnu večeru uz zalazak sunca. Nudi vam 29 stilski i komforno uređenih soba s podovima od egzotičnog drva, većim dijelom s balkonima i pogledom na more; Captain's tavernu, restoran Baccho, lijepu otvorenu mediteransku terasu, mali zatvoreni slatkovodni bazen, saunu i jacuzzi.

 

Nalazi se na idealnoj lokaciji  za kupanje, uživanje u dugim šetnjama uz more i po podbiokovskoj okolici ovog prekrasnoga gradića, ali i za kupovinu i kasnonoćnu zabavu. U neposrednoj blizini nalaze se razne prodavaonice, mjenjačnica, resorani, barovi, apoteka i banka. Brzi wifi internet bez dodatne naplate dostupan je svim gostima hotela. U prizemlju hotela nalazi se Captain's bar, omiljeno mjesto za sastanke i druzenja te A LA CARTE restoran s otvorenom terasom i pogledom na more.

 

U sklopu hotela nalazi se besplatni otvoreni parking s određenim brojem parking mjesta. HotelVillaBacchus, kao dokaz kvalitete s ponosom nosi nagradu “KVALITETA ZA HRVATSKU“ koja mu je dodjeljena od strane hotelijera i restoratera, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke Zajednice 2007. godine. Hotel Villa Bacchus nudi vam udoban prijateljski i ispunjen odmor. Rezervirajte svoj boravak u prijateljskoj kući, a mi ćemo se uvijek potruditi da se ugodno i sigurno osjećate, uostalom to je razlog zašto smo ovdje. Dođite i pridružite nam se!

 

Naziv: Matthaeus   d.o.o.

Skraćeni naziv: Matthaeus   d.o.o.

Sjedište: Baška Voda

Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Splitu, br.

MBS: 1574965

OIB: 92423638599

Transakcijski računi i nazivi banaka: Erste:  HR 62 2402006 -1100291446

Članovi uprave: Mate DIVIĆ, Mirjana DIVIĆ