RESTORAN BACCHO

Dalmacija nudi svoje gastro&eno užitke u ALA CARTE restoranu Baccho hotela Ville Bacchus. Znamo koliko odmor punog želuca uz vrhunsku hranu i piće pridonosi ugodnom i ispunjenom boravku stoga posebnu pažnju pridajemo izboru vrhunskih lokalnih namirnica.

Obzirom da nam je bitno da se u našem hotelu osjećate kao u vlastitom domu, na Vaš stol stavljamo samo ono što bi se našlo i na našem obiteljskom stolu, stoga za Vas biramo isključivo meso lokalnih uzgajivača i dnevno svježu ribu iz Jadranskog mora! Pored toga, u našem restoranu ćete uživati i u bogatom izboru vrhunskih pršuta i sireva te biranih domaćih i uvoznih vina.

 

U vrijeme lijepih dana dođite na našu otvorenu mediteransku terasu, doživite nezaboravan zalazak sunca, pomirišite more i osluhnite mu valove, a za loša vremena za vas imamo mjesto u zatvorenom dijelu restorana. Pridružite nam se u jednom od najboljih restorana na Makarskoj rivijeri!

 

Također, naš Captain's club kao ugodno mjesto za poslovne sastanke i druženja nudi bogat izbor aperitiva ili digestiva, piva ili domaćeg vina prije i nakon večere – posebno u pred i posezoni kada se traži malo toplije mjesto!

 


 

Radno vrijeme restorana: 18.30-23.00h
Rezervacije stola: +38521 695 190